Helg

Igår kl 16.30 började min helg. 17.10 började mina 90 minuter massage - ett helt fantastiskt bra sätt att börja helgen på! Tyvärr kommer min massör inte ha tider på fredagar framöver, väldigt synd då jag tycker att det är en bra start på helgen samt att då han jag passa på att ha huvudvärk på en lördag istället för när jag måste upp och jobba. Efter massagen var jag bjuden på middag hemma till Thomas, han hade slutat lunch och hämtar Tira så hon slapp vara på dagis länge en fredag ♡ När jag kom hem till honom hade han gjort entrecote, pommes och hemmagjord bearnaisesås - väldigt gott! Var supertrött så somnade strax efter 22 till Jönssonligan.


Imorse vakade jag kl 4.00 igen (varför har jag vaknat vid den tiden i en dryg vecka nu? Somnade i alla fall om och gick inte upp förrän strax innan tio. Efter frukosten gick Tira och jag hem och duschade ur oljan i håret efter massagen.  Sedan blev det en promenad till Djurmagasinet för att handla lite till Tira.

På eftermiddagen städade jag nästan hela lägenheten (rensade till och med avloppet!) och sedan käkade vi pizza med Thomas.

Thomas har infört en regel; mittenbiten på pizzan är Tiras, och Tira håller stenhårt på den regeln...


Nu ikväll har jag kollat på en film om anknytningsteori till utbildningen och skrivit början på läsloggen som ska in om en vecka ungefär. Nu tänker jag kolla på några avsnitt av Elementary.

Tira har somnat på min mage ♡

Onsdag

Nu har det varit dåligt med uppdateringar igen. I fredags åkte jag på förskylning så helgen bestod mest av långsamma långpromenader och vila. Det var i alla fall superfint väder på lördagen! I söndag firade vi Lucas som fyllde tretton år.
När man är sjuk och vilar så måste man ligga still och då kan man ju passa på att plöja litteraturen till kursen man läser. Nu har jag bara två böcker kvar som ska vara lästa innan vecka 12 så det känns ganska bra. Började även att skriva den andra inlämningsuppgiften så att jag har lite tid på mig.
 
Samtidigt som jag läser den här kursen på halvtid så ska min förskola Qualis-granskas, vilket betyder massor av papper och planer som ska skrivas, lämnas in och memoreras - ett väldigt stort jobb så det kanske var lite otajmat att läsa en kurs samtidigt... Eftersom jag är arbetslagsledare så ska jag skriva ihop alla dokument så det lär bli många timmar framför datorn.
Efter jobbet idag så gick jag till biblioteket och hämtade ut den sista boken som jag behöver, är det bara jag och Sune som får en ofantlig lust att skrika eftersom det är så tyst? Det gick i alla fall bra och jag kunde gå hem och hämta Tira.
 

Fredag

Jag slutade tidigt idag så jag passade på att gå en långpromenad med Tira i solen. Nästan all is har försvunnit på gångvägarna och det var väldigt skönt väder.
När vi kom hem igen så började jag att läsa den femte boken för den här kursen, avsluade den precis och tänkte ta plugg-ledigt tills imorgon. Nu har i alla fall kursen startat på riktigt och den första inlämningsuppgiften är inskickad - spännande.
 
I helgen tänker jag kurera mig, åkte på en förkylning i natt så nu är det nässpray som gäller för att kunna andas. Imorgon tänkte jag bara ta det lugnt, plugga och gå promenad, på söndag är det kalas för Lucas.