Gumman i munnen

Försöker lära mig lite om munmotorik. Läser runt lite på nätet och hittar några roliga sagor och leker, känner mig riktigt taggad! Har faktiskt känt mig taggad sen jag började jobba för två veckor sedan! Jag är pigg och humöret är på topp! Jag älskar mitt jobb och ser framemot att åka hit.

Idag jobbar jag till halv 5, sen blir det nog en promenad om väderet och orken håller i sig, det är mycket som spelar in! Hösten är här och jag älskar det!

Det är hårt att vara på topp!

Har legat förkyld hela helgen. Kanske inte riktigt vad man önskar utav en helg, men det är smällar man får ta! Det har i alla fall varit mysigt med fleecefiltar, tända ljus, godis och filmer i högar. Fick även ett utmärkt tillfälle att prova mina fleecfodrade raggsockor som jag köpte på Cubus i fredags! De var jättesköna!

Jobbar i ca 1½ timme till, sen blir det intill stan på kurs/utbildning PUG till klockan 7, så det blir en lång dag. Och min hälsa är inte på topp. Har inte ont i halen längre, men snorar och hostar. Febern vågar jag inte ens kolla.

Underbarast: Thomas Rubensson <3

Förresten, jag tävlar, gör du?

Jobbsjukan

Nu känns det att man är igång och jobbar igen. Har jobbat 5 dagar och är redan dunderförkyld, det kanske inte är så konstigt eftersom minst tre barn nyser över en varje måltden och ett par gånger där emellan... Men det hör jobbet till, synd bara att man inte får extra betalt för det! Vi inom barnomsorgen och sjukomsorgen borde få det! Eller i alla fall slippa karensdagar!

Igår var mamma och jag i Tuna Park, hittade faktiskt lite saker, och inte blev det så fasligt dyrt heller! Fick 3 par leggings, 1 t-shirt, 1 skjorta, 1 armband, 1 par skor, 2 växter, lite hårspännen och ett linne för nästan 1000 kr, det är ganska bra i alla fall!

Idag ska jag väl kurera mig, men måste ner på stan en sväng först. Eller allra först måste jag väcka älsklingen, och det är ju inte så lätt...

T- För alltid! <3