Kunde liksom inte låta bli

Nu ska jag ju äntligen få en walk in closet, som jag har längtat efter det! Den kommer att vara på ca 10 m2 så jag hoppas få rum med alla mina kläder och skor. Dessutom har jag halvdrömt lite om en kristallkrona, men aldrig riktigt tyckt att det har passat in i mitt hem. Men nu! Nu kommer det sitta en i taket på min Walkie! Sen får vi se om det är min grej eller inte :)
 
 

Skynda skynda

Idag ligger jag taskigt till i min morgonplanering. Hade svårt att somna igårkväll och svårt att vakna imorse. Men nu är jag på benen och ska åka mot jobbet och några språksamlingar!
 
Lite peppning:
 
 

Prydnadssaker/dekoration

Igår började jag att samla ihop saker som jag har som prydnad/dekoration eller vad man kan kalla det. Allt dammades av och ställdes på bordet. Det verkar bli en hel del grejer :) Ändå är jag duktig och rensar bort mycket, men gillar man att handla så blir det lätt mycket fina saker :)
 
 
Ett tips till er som kanske har lite för mycket saker och inte riktigt vet var ni ska göra av det; Hör av er till Norr Loppan, en nystartad loppis på Norr. De köpte in mina dvd-filmer och var väldigt trevliga att ha och göra med!
 
Idag fortsatte jag med att måla bordet, en eller två strykningar till och sen är vi i mål där med. Dessutom har jag fått en offert på flyttstädning via Offerta idag. De ville ha 3500 kr för att flyttstäda huset, det känns helt okey!