Tisdag

Imorse började jag att jobba tidigt, klockan ringde redan strax innan 5.45, hela morgonen gick i slowmotion, det spelade ingen roll hur mycket jag förskte skynda mig, det gick liksom inte snabbare än hypersakta! Men sen rullade i alla fall dagen på bra, var ute i solen och värmen.
 
Efter jobbet var jag hos Carro på Wengströmska och färgade fransarna och sedan blev det en sväng på stan och inköp av ett par shorts och ett linne.
 
Nu ska jag duscha, kanske äta något och sedan sova!
 
Imorgon ska vi på Allsång med Solan i Stadsparken. Vi ska käka först så vi bokade bord idag, nu hoppas vi på fint väder imorgon!
 
 
 
 

Sovmorgon

God morgon!
Idag är jag glad att jag har sovmorgon. Har sovit kasst i natt! Först var det skatorna/kråkorna/duvorna som dansade på mitt balkongtak, klor mot plåttak är inte jättespännande att lyssna på. Sedan satt grannens katt och tokjamade i en halvtimme innan de släppte in henne. Men nu är jag strax redo att åka till jobbet i alla fall.
 
 

Bada

På eftermiddagen följde jag med Elin ut till Malmen och badade med hundarna (alltså Johan, jag badade inte, hundrarna badade). Puma simmade glatt omkring, Fliin försökte komma på hur man gjorde och Tira var mest rädd att bli blöt om fötterna, dock hamnade hon på något sätt på en sten mitt ute i havet hela 20 cm från strand:
 


När jag kom hem lagade jag mat (!). Alltså; jag kokade potatis till sillen, så nu är jag mätt och rund! Har även hunnit med att duscha, det var massa äckliga pissmyror i skogen som ville bita på mig. Nu ska jag bara vila upp mig inför min sista jobbarvecka.