Planeringsdag

Idag har vi haft planeringsdag på jobbet, och vi fick riktigt mycket gjort! Förmiddagen spenderade vi på Julita förskola och eftermiddagen i Bie. Käkade god sallad och hade det ganska bra trots sjukdom.

Sådär

Kan inte säga att jag mår helt bra än. Snorar och har pnt i huvudet, men det kanske går över till imorgon då det är jobb igen! Det är planeringsdag imorgon och sen ska jag jobba på en annan avdelning hela veckan, det ska bli jätteroligt!

Nästa helg är det Loppis i Duveholmshallen, vi ska försöka sälja lite saker så att det blir lite mindre att bära vid flytten. Det blir nog mest böcker, får se om det går att sälja alls...

Helgen efter det ska Toffa och jag äntligen gå på bio, förhoppningsvis visar de Jägarna 2 fortfarande (vi har ännu inte haft möjlighet att gå på den), annars blir det Svensson Svensson. Kanske kan vi till och med lyxa till det med att käka ute innan/efter. Jag skulle även vilja åka till Bauhaus i Norrköping och springa runt med golv (jag har hört att man ska det) och se om vi hittar något till köket. Flytten närmar sig och jag längtar! Det ska bli väldigt mysig med en helg tillsammans igen, vi har nog inte haft någon helhelg sedan förra gången vi var i Norrköping, så det är på tiden. Min bästa man och jag ♥

Nu ska jag försöka väcka min prins som har somnat gott efter Hammerfall=)

Söndag

Vi började dagen med att städa ur pojkarnas turnébuss, det gör jag aldrig om, att de kan grisa ner så mycket på den korta biten! Sedan lämnade vi i alla fall tillbaka den och gick hem. Nu spöar jag konkurrenterna på poker, fryser och äter smörgåstårta, alltid något så här en söndag! Snart ska jag åka upp och panta alla äckliga burkar, gammal (och ny med för den delen) öl luktar så illa!