Cloettas nyheter

Läste nyss i Egoinas blogg att Cloetta släppar lite nytt godis inför hösten. De två jag fastnade för direkt var Polly Puffar med havssalt (jag som älskar Kinapuffar och havssalt!) och Gott och Blandat - Supersalt (Regina beskrev att det var som Djungelvrål och Salmiakbalkar - jag älskar!) så om Cloetta vill skicka hem ett paket till mig med på t.ex. min födelsedag så känns det helt okey! Jag kan till och med tänka mig att hyra en släpkärra om det är ett stort paket!
 
Bilden är lånad och tagen av Egoina
 

Min tidiga dag

Njuter av min enda tidiga dag (slutade 15.30) den här veckan. Imorgon slutar jag 19.15, på onsdag 20.00, på torsdag 18.45 och på fredag 16.45, det blir en tuff vecka! Borde nästan få en dag extra ledigt på helgen efter det här! Men det är bara att bita ihop och komma igen!
 
Efter jobbet var jag och bokade Afternoon tea på Sultans för mig och tjejerna i slutet av oktober <3 Snart ska mamma och jag ut och gå och fixa ett gymkort till henne med så att vi kan träna alla tillsammans. Sedan blir det nog en tidig kväll så jag orkar med resten av veckan!
 
 
 

Så mycket energi

Har precis kommit hem från pappa och Annika. Min bil krånglade lite så pappa var snäll och hämta och skjutsa hem mig. Har käkat supergoda pajer (den med fetaost, broccoli och pinjenötter var min favorit). Vi hittade även en kartong i källaren med massor av gamla kort hemifrån farmor och farfar. Det var på pappa när han var ung, på oss och på massor av annan släkt. Farfar hade tydligen skrivit en form av dagbok varje dag under massa år vad som han hade gjort på dagen osv, superkul att läsa! På dagarna spelade farmor och farfar massa yatzy, farfar skrev upp hur mycket och vem som hade vunnit varje dag, inte visste jag att de älskade yatzy så mycket :)
 
Att umgås med min familj ger mig så mycket energi så att jag nästan tänkte ge mig ut på en promenad nu när jag kom hem, men klockan är lite för mycket för det för att jag ska kunna sova sen.
 
Farmor, Annika och pappa julen - 10