Måndag (30 september)

Nu är verkligen hösten här och jag måste gå ner i källaren och plocka fram varmare kläder, jag fryser satan på jobbet just nu. Idag kom, helt lägligt mina skor som jag beställde från Sportamore i fredags (de är verkligen snabba). Har ju ett par stövlar som är jättebra när det kommer snö, men nu när det är lite för kallt för gympadojor så de här skorna blir perfekta! Det är bra att det är gummi fram.Och priset? 199 lagom många kronor, ett fynd!

Kräftskivan

Igår hade vi vår årliga kräftskiva, och den blev precis lika trevlig som alltid! Vi åt och drack gott, sjöng, kletade smör, kramades, hade sönder soffor, dansade, blev en smula politiska och skrattade i mängder. Det var väIdigt roligt och jag hoppas att vi snart gör om det!För två år sedan

För två år sedan var vi på banken och fick lånelöfte till ett hus. Vi hade sett ett i Julita som vi var grymt sugna på, men innan vi ville kolla på det ville vi ha det klart med banken. Vi fick ett låneIöfte och bokade en visning, och blev grymt besvikna, inget var som det såg ut på bilderna, jo, kanske garaget. Det fanns ingenstans att sitta och äta på, soffa var bara att glömma, i alla fall om man ville kunna gå i vardagsrummet samtidigt. På övervåningen fanns det två sovrum, men det gick inte att få upp någon säng för trappan. Vi åkte därifrån väldigt besvikna.

På vägen hem stannade vi hos pappa och fikade och kikade runt på Hemnet, och där var det! Mitt drömhus! Det hade precis kommit ut på Hemnet. Thomas kunde väl inte riktigt tänka sig att bo i Strängstorp, men han gick i alla fall med på att titta på det, man eftersom det här huset var 75 000:- dyrare än det första så behövde vi ytterligare en gång få ett ja från banken, det var som tur va inga problem så vi fick åka på ytterligare en visning.

Direkt när vi klev in genom dörren så kändes det som HEMMA! Ett sånt hus kan man inte bara stänga dörren på och glömma bort. Som tur var kände Thomas likadant och vi köpte det! Vårt egna lilla Drömhus med rum som gick att möblera och md underbar trädgård, det kunde helt enkelt inte bli bättre! Snart har vi bott här i två år och jag ångrar mig inte en sekund!Drömhuset precis efter vi flyttat in