Onsdag

Idag har jag slängt iväg 30 mail, skrivit inbjudningar till möten och fixat med kalendariumet, det är ungefär det jag hann med på förmiddagen.

Efter lunch slutade jag och åkte och handlade lite, lämnade paket och pantade en miljon flaskor. När jag kom hem gick mamma, Elin, Tira och jag och fikade på Sköna Gertruds. Jag käkade deras citronfromagetårta och drack ett väldigt gott te.

Sedan var det dags för dagens promenad, kvällsmat och dusch. Nu har jag som vanligt landat i sängen.

En helt vanlig tisdag

Idag har det varit en helt vanlig tisdag. Började dagen med sovmorgon till sju och sedan jobb till 16.45. Efter det tog mamma, Sofi, jag och Tira en promenad. Nu blir det sängen.

Bortskämd jycke

Ikväll hade jag massagetid bokad, vet inte riktigt hur jag tänkte när jag bokade en tid 19.00-20.30, det är på tok för sent på dagen för mig. Jag pallrade mig i alla fall iväg och lämnade Tira hos Thomas och vidare till PhMassage. Efter en och en halvtimme så känner jag mig som en ny, öm människa. Tror han hittade varje ond muskel, det märks att jag har börjat jobba för nu har jag problem i både höfter, rygg och nacke - mindre bra.
 
När jag skulle hämta Tira var hon den mest bortskämda jycken på jorden. Hon hade fått sin mat servad i den finaste glas-skålen med silversked och en egen stol med kudde på så hon också kunde Facebooka, hon har det bra den där Tira!
 
Nu har vi varit ute och kvällskissat, eller tanken var det i alla fall, men Tira vägrar kissa eftersom det regnar. Så istället blir det te och Gilmore Girls.