Sconestallrik och promenad

Idag efter jobbet så fikade jag med mamma och Elin. Det fick bli en sconestallrik på Sköna Gertruds eftersom vi skulle ut och gå sen.
 
 
Himlen var helt svart hela promenaden (6 km), men vi klarade oss undan regnet i alla fall!
 
Nu har jag roat mig med att avsluta premunationer som jag inte längre vill ha, gjort om tv-abonnemanget och fixat autogiron, ibland så ;)
 
Imorgon efter jobbet ska Thomas och jag åka till Eckerö och köpa fälgar till Vanen, han ska få dem i förtidig födelesedagspresent av mig. Till Eckerö måste man tydligen åka båt så jag sitter och funderar på vad jag ska köpa i taxfreen ;)

Hyllis

Idag när jag slutade jobba så åkte jag hem och skruvade ihop Hyllis. När jag hade skruvat i 28 av skruvarna för hand kom jag på att jag hade en skruvdragare, de sista fyra gick jättelätt :) Jag är imponerad över att det var batteri kvar i skruvdragaren, sist jag laddade den var i oktober - bra investering! Nu är i alla fall hyla ihopskruvad och placerad på balkongen. Jag ställde dit alla blommorna jag köpte igår - och självklart mina betongkaniner. Funderar på om jag vågar ställa något på översta hyllan (syns inte på bild), vill ju inte att det blåser ner på grannen :P
 
 
Nu måste jag bara ta tag i resten av balkongen också, men det får gärna lite lite sol först. Funderar på att lägga trall till golv, men nu åt ju bilskatten upp dem pengarna (var lite upprörd på Transportstyrelsen igår), så det får vänta någon månad i sådana fall tror jag... Vill ju odla lite örter till Nissarna med... Och köpa dynor till stolarna... Bord och filt är i alla fall inköpt redan. Funderar på någon klätterväxt med, men den får inte vara giftig ifall Nissarna råkar tugga lite på den...

Balkongblommor och annat

Förmiddagen har tillbringats i Norrköping. Först käkade vi frukost på Ingelsta, de hade faktiskt en riktigt god chai latte! Sedan åkte vi vidare till Plantagen för att jag skulle köpa lite blommor till balkongen. Jag köpte penséer och något som såg ut som svart klöver (Trifolium repens Atropurpureum) - superhäftig! Hittade även blomnäring till snittblommorna.
 
Sedan åkte vi vidare till Bauhaus där jag hittade två murgrönor och en tumstock (äger endast ett 50 cm långt måttband från Ikea - som dessutom är ihoptejpat på mitten...). Skulle ha haft ett gjutrör till Nissarna med (som tunnel), men de fanns på utelagret och då var man tvungen att köra in med bil och greja så vi struntade i det.
 
Efter det gick vi in i en ny affär som hette Club Xpr, där hade de superbilliga baskläder så jag köpte en svart stickad tröja för runt hundringen - fynd! Om jag kan ha den... orkade inte prova.
 
När vi ändå var i Norrköping så passade vi på att gå in på Grizzly (som tydligen heter Arken Zoo nu?!) och kollade på kaninsaker. Nissarna fick tre godispinnar och en ny bajsskopa.
 
 
Ett måste när man är i Norrköping är ju lunch på Max! Käkade en Frisco och tog en Mocca Latte med mig när vi åkte. När jag kom hem planterade jag alla blommorna i krukorna som ska vara på balkogen. Bild på det kommer när jag har monterat ihop hyllan som jag ska ha därute.
 
 
Nissarna mumsar på godiset <3 Det är så roligt att de kan sitta precis bredvid varandra och käka utan att de blir osams, de gillar verkligen varandra! Snart ska mamma och jag ta en promenad och då tänkte jag passa på att ta med lite grenar hem till dem också.