Granmys

Köpte ju en liten julgran till sovrummet som jag pyntade till första advent. Det är så mysigt att somna och vakna till julgransljus (jag har den på timer). Funderar på att ställa den på en pall så jag ser den bättre från sängen.

Känslan när man är längre än en gran ;)

Min måndag

Min måndag har varit bra! Det var ju nästan snö ute och nästan minusgrader (läs; slask och blött). Framåt eftermiddagen kom till och med solen fram och bländade mig hela vägen till ledningsmötet i stan. Nu är jag i alla fall hemma och har trampat crosstrainer i 45 minuter. Hinner inte till gymmet, måste skriva ner allt jag vill ha sagt på medarbetarsamtalet imorgon. Glömmer jag något imorgon så är det ju liksom ett år till nästa chans ;)
 
Langade just in vitlöksbröd i ugnen - det får bli kvällsmat tillsammans med tomtegröten som blev kvar igår. Om något känner för att plutta in en chokladkaka genom min dörr så är det helt okey! Är sjukt sugen på choklad. Tur att man får börja öppna chokladkalendern imorgon! Får ju inte glömma att kolla på julkalendern med!
 
3 år sedan - var är snön i år?
 
 

Julskyltning

Var nere en sväng på stan förut och spanade in julskyltningen, det var inte så stor skillnad från igår ;) Brandmännen bjöd på glögg och jag köpte en plånbok och två ljuslyktor. Det är väldigt fint med all belysning nere på stan!


Sedan åkte Sofi och jag till Rusta och fyndade julsaker till jobbet. Det blev även en sväng till Biltema. Jag tror att de andra  affärerna tyckte vi var lite jobbiga och kanske en smula konstiga :D

Nu håller jag på att koka Tortellini till kvällsmat. Nissarna har också fått kvällsmat och nyklippta klor, tack Lill-Sis ❤ Måste klippa lite grenar till dem!