Crosstrainern

Igår kom ju crosstrainern hem till mig och igårkväll började jag skruva ihop den. Det var väldigt många bitar och skuvar Och en manual på Norska (om det är någon som vet vad felgängad heter på norska så får man gärna höra av sig) vilket inte gjorde det hela lättare.
 
 
Till sist kom mamma över med lite mat och hjälpte mig att få ihop den. Mycket skruvande var det, det mesta var dock logiskt eller så gick det att kolla på bilderna.
 
 
Efter några timmar hade vi fått ihop alla delar, men den är lite glapp på ett ställe. Ska provköra i helgen och se om det ger sig, annars får Halens sig ett argt samtal ;)
 

Fredag - Den här veckan med

Det blev fredag den här veckan med!
Igår hade vi ju möte så jag var hemma vid åtta-tiden, med migrän. Jag som har klarat mig undan migränen hela hösten, vintern och nästan januari, mycket tackvare mina underbara kollegor. Så kvällsmaten igår blev migräntabletter. Fördelen med det? Jag somnade skapligt. Lite av huvudvärken satt dock kvar på morgonen, men nu är den borta.
 
Idag jobbade jag kort dag så när jag slutade hämtade jag upp mamma och vi åkte och handlade lite mat. Jag håller på att samla på mig vuxenpoäng, jag ska nämligen lära mig äta havregrynsgröt! Sedan blev det en promenad innan vi fikade på Sultans, det gäller ju att inte förbränna mer kalorier än vad man stoppar i sig ;)
 
På tal om förbränning så kom förresten min crosstrainer idag! Världens bästa mamma kvitterade ut den till mig och DHL-killen var till och med snäll och bar upp den för alla trappor. Nu ska jag bara montera ihop den och provtrampa!

Torsdag - Lång dag

Idag kör jag ett riktigt långt pass på jobbet, 8.15-20.15 och kanske någon timme till om vi fortfarande har lite energi. Vid ett sånt långt pass gäller det att ladda upp med rätt frukost, nyttiga saker så man håller sig mätt länge eller goda onyttiga saker så man blir glad, valet är ens eget ;)
 
Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och i något mer anständigt och sedan racea mot jobbet i världens bästa saab!
 
Idag tänker jag på dig lite extra