Fredag

I natt sov jag väldigt dålig, fick väl ihop max 3 timmars sömn men hann lyssna på Svingelskogen i 4 timmar!

Efter jobbet hade jag massage, hade bara bokat en timme men när den var över så frågade han om han fick fortsätta en halvtimme till och det fick han - jag hade ju nästan somnat :)

Nu jag jag kommit hem och käkat kvällsmat. Köpte nya Marabou med granola, tyckte den var rätt god!

Om två timmar ska jag kvällskissa Tira och sen ska jag sova :)

Det var i alla fall två som snarkade ikapp och låg rygg mitt rygg inatt ♡

Torsdag

Idag jobbade jag till fyra, sen hämtade jag Tira och lite av mina saker i Thomas garage så att han ska få in alla fordon där, så nu har kaninerna halm hemma och Tira har sin mjuka transportbur. Sedan blev det en promenad med Sofi och mamma, det börjar bli så mörkt nu att det är dags för reflexväst för att man ska synas!
 
När jag kom hem igen lagade jag mat, pitabröd :) Det är en av mina favoriträtter! Sedan pluggade jag SPSM i nästan två timmar innan det var dags att kvällskissa Tira och duscha.
 
Igår var jag nere på stan och lyxhandlade lite till mig själv. Det blev tre tröjor, 2 nagellack, underkläder, remover och strumpbyxor. Man blir lite lyckligare utav shopping :)
 
 

Ljung

Idag åkte mamma och jag till Ingvaldstorp efter jobbet och köpte ljung. Jag köpte 5 stycken hem och 3 till jobbet. Nu har jag satt alla i sina krukor och vattnat.

Nu ska jag bara se över belysningen därute med, några batterier verkar ha lagt av.

Tira och jag käkade köttbullsmackor till kvällsmat och nu ska vi kika på Gilmore Girls tills det är sovdags.