Dator

Härom dagen försökte jag ju att starta upp min gamla dator, och det gick sådär! Om man har tid att vänta och vänta så fungerar den perfekt. Men om man vill ha mer än ett fönster öppet, ladda ner en bild eller öppna något program så hänger den sig. Inte ens MsRöj funkade felfritt!

Så igår gjorde jag slag i saken och beställde en ny dator. Efter lite experthjälp så blev det en HP med 17,3"s skärm. Jag ska mest ha datorn till att surfa på och kolla på film, så då är det ju perfekt med stor skärm. Om jag vill ligga i sängen och surfa så har jag ju plattan (jag är väldigt nöjd med den och har använt den massor).

Om allt fungerar som den ska så borde datorn ligga på Maxi och vänta på mig imorgon. Och med tanke på hur mycket paket jag hämtar där så ringer de säkert om så är fallet ;)

God morgon!

Imorse var jag upp lite tidigare än vanligt så hundarna skulle få komma ut och kissa. Puma har sovit i sängen hela natten. Det var 28 grader i sovrummet och hon väljer att sova under täcket nära mig, inte ett dugg svettigt!Tira valde att ligga uppe på täcket. På Puma.

Nu har Thomas kommit hem och vi har ätit frukost. Nu tar gammelgäddorna igen sig i sängen.

Lilla Hunden

Eftersom den Lilla Hunden inte kommer upp i sängen så har jag byggt en trappa till henne, det är ju taskigt om hon måste ligga på golvet!


Roligast är när Lilla Hunden ska gå förbi ACn och hon blåser bort. Moahaha :)Stora Hunden undrar mest var hennes vänner Nissarna är