På plats

Nu är jag i min soffa och försöker känna in hur det är att bo in stan igen. StoraSis med barn var nyss här och fikade med mig, väldigt trevligt!

Idag blev även Nissarna stadsbor. De tyckte det var skakande roligt att åka Saab ;)


Jag har även handlat smörgåsar och frukost till Nissarna, sen får det bli storhandling imorgon. Jag glömde mitt internet hemma så jag måste hämta det imorgon.

Backa, packa och snacka

Idag efter jobbet blev det snabbinköp av buntband (så jag kunde bygga provisorisk kaninbur), möbeltassar, antennsladdar, golvmopp, rengörningsmedel, hö, spån och halm innan jag hämtade upp mamma. Sedan körde vi upp till Statoil och hämtade släpkärran. Jag grejade att backa intill den på första försöket och sedan var det bara att köra. Jag körde så bra att dragkroksploppen låg kvar på vingen på bilen när vi kom till Strängstorp!
 
 
Först tog vi en sväng till lägenheten och hämtade alla kartonger och åkte till soptippen med dem. Efter det lastade vi ett lass med saker i huset och körde in till stan. Nu har jag bara mina utegrejer och kaninburen kvar, typ. Efter vi hade burit upp allt så klarade jag att backa nästan hela Bievägen på en smal trottoar med träd, cyklar, lampor och ungar iväg. Jag är väldigt stolt över mig själv! Men håller man bara klockan sex och har en pappa som vinkar bra så är det en lätt match! Det var så roligt att jag till och med backade in kärran på Statoils parkering! Det ni!
 
Sedan blev det kvällsmat med mamma på Sultans innan hon hjälpte mig att sätta ihop sängen och helgens kaninbur. Vi slog våra kloka hjärnor ihop och fick faktiskt ihop allt riktigt bra! Mest nöjda blev vi med min nya fönsterlampa :)
 
 
Nu kan jag i alla fall sova i lägeheten imorgon och kaninerna kan flytta med mig, det är det viktigaste! Resten får komma i sinom tid.
 
Och än en gång, jag har en underbar familj och världens bästa vänner <3

Färdig?

Nu tror jag att jag har packat det mesta. Jag har lite trädgårdssaker kvar som jag tänkte fixa iordning med imorgon när jag kommer hem (och det förhoppningsvis är ljust). Sedan har jag lite porslin kvar i skåpen, men jag vet inte riktigt vad jag vill göra med det än. Det blir säkert ett par kartonger till med hopplock av både det ena och det andra innan det är färdigt, men det "värsta" är nog packat i alla fall.
 
Det lär inte räcka med ett lass imorgon, men två med innesaker och ett med utesaker så borde vi vara färdiga. Så om någon har tråkigt imorgon mellan 15-19 så kan ni ju höra av er ;)