Fönstertvätt

Idag köpte vi en fönstertvättskrapa på Maxi. Vi har kollat på en ett par gånger, men idag slog vi till. Så ikväll ska den laddas och sedan vi det tvättas fönster imorgon!
 
 
Jag kontaktade ju Malma Fönsterputs för en dryg månad sen (det stod på deras hemsida att man skulle maila om offert, vilket jag gjorde) och för någon vecka sedan svarade någon att han hade haft 78 mail när han öppnade sin inkorg så han bad mig ringa istället. Varför skriver de att man ska maila om offert om de inte kollar sin mail? I alla fall så svor jag lite över dem och sen lovade Manny att tvätta fönstrena. På själva huset är det ju inte så jobbigt, men altanfönstrena är ju inte så roliga när man måste stå på en stege 5 meter ovanför marken och vingla.

Trådlös högtalare

Idag var vi inne på Maxi en snabbis och jag hittade en trådlös högtalare (styrs via bluetooth) till min iPhone, en sån skulle jag vilja ha! Den kan man ju hade med sig i bilen (för oss som åker saab och inte har något aux-uttag), husvagnen eller i badet, perfekt!
 
Jag har ju min högtalarpelare som jag fick av Toffa när jag fyllde, den är superbra, men lite svår att ta med sig.

Påskmiddag 2013

Och så blev det påskmiddag även 2013. Mycket trevligt, som vanligt när man har med Familjen Lilja (och andra inbjudna) att göra. God mat och lagom varmt på altanen. Det här är det värt att göra om nästa år också!
 
Nu tar vi kväller här och ett varmt bad, sen ska det diskas!