Sista kvällen

Imorgon har våra 10 dagars camping gått och det är dags att åka hem igen. Igår var vi inne i Enköping en sväng och kikade på båtarna och fikade på Hamncaféet- supermysigt! Idag käkade vi raggmunkslunch på Café Magnific, det var väldigt mycket folk där men raggmunken var så där.


Vi har verkligen haft fint väder även om det (tack och lov) har kommit lite regnskurar och åska då och då de sista två dagarna.

Tira och jag var nere och badade lite förut, hon tycker nästan om att bada nu. Jag tror att hon känner att det är ganska skönt efteråt- även om hon går upp och lägger sig rakt i solen igen...Vi har haft riktigt låta dagar här med minimalt med motion, nu är vi taggade för promenader och löprundor när vi kommer hem. Det ska tydligen bli lite svalare i slutet av den här veckan - det gör inte ett dugg!


Nu ska vi ta ner förtältet och packa ihop lite så det går smidigt imorgon. Vi ska förbi Bauhaus och fylla på med gasol (Thomas ska på Skogsröjet i helgen) och spana in träningskläder på Lidl innan vi åker hem.Arken Zoo Hälla (Västerås)

Idag åkte vi en sväng till Arken Zoo i Västerås för att kolla på saker till Tira. Blev väldigt positivt överraskad av utbudet! Det var välsorterat efter märke, allt var prydligt upphängt och det fanns i flera färger och storlekar av allt- helt klart det bästa Arken Zoo jag varit på!

 Provade Rukkas nya regntäcke på henne (det hon har från Hurtta är lite för kort) och det satt riktigt bra på Tira! I korgen bredvid sålde de ut förra årets färg för halva priset och det fanns ett täcke kvar i Tiras storlek och till och med i rätt färg! Rukkas täcken sitter väldigt bra på Tira så ett sådant fick följa med hem.


Fyllde även på godisförrådet med Tiras favoritsticks och några ben.


Köpte två halsband till henne- hennes storlek är för det mesta slut och Rukka Bliss är de som sitter bäst på henne, dessutom har de reflextråd i sig. Tira fick också en kampleksak som piper.


Betalade 546 kr för allt - bara täcket skulle ha kostat det om det varit ordinarie pris - fynd!

På vägen hem stannade vi på Coop och handlade. Nu har vi käkat lunch och äntligen har regnet kommit! Det kommer störtskurar och åskar om vartannat - jätteskönt!

Bättre

Igår var det inte riktigt lika varmt som dagarna innan, men Tira och jag höll oss i husvagnen framför fläkten under de värsta timmarna medan Thomas och Mange satt i skuggan under Manges markis. Tira var i alla fall nere och simmade en gång- hon simmar lite bättre för varje gång.


Det går ju inte att gå några promenader när det är så här varmt så det blir mest simning och hjärngympa just nu.


Tira mådde lite illa i natt och kräktes så hon och jag satt uppe i några timmar och kollade läget innan vi somnade om. Hon kanske är mer påverkad av värmen än vad jag trott? Frukosten går fortfarande sådär men hon äter kvällsmat och dricker helt okey i alla fall.


Idag blir det en sväng till Mels Garage för att käka glass. Sedan vi ska prova att göra pizza i Omnian Thomas fick i julklapp av mig.