Sista kvällen

Imorgon har våra 10 dagars camping gått och det är dags att åka hem igen. Igår var vi inne i Enköping en sväng och kikade på båtarna och fikade på Hamncaféet- supermysigt! Idag käkade vi raggmunkslunch på Café Magnific, det var väldigt mycket folk där men raggmunken var så där.


Vi har verkligen haft fint väder även om det (tack och lov) har kommit lite regnskurar och åska då och då de sista två dagarna.

Tira och jag var nere och badade lite förut, hon tycker nästan om att bada nu. Jag tror att hon känner att det är ganska skönt efteråt- även om hon går upp och lägger sig rakt i solen igen...Vi har haft riktigt låta dagar här med minimalt med motion, nu är vi taggade för promenader och löprundor när vi kommer hem. Det ska tydligen bli lite svalare i slutet av den här veckan - det gör inte ett dugg!


Nu ska vi ta ner förtältet och packa ihop lite så det går smidigt imorgon. Vi ska förbi Bauhaus och fylla på med gasol (Thomas ska på Skogsröjet i helgen) och spana in träningskläder på Lidl innan vi åker hem.