Doktorn med Yngve

Idag började min morgon redan vid halv åtta, perfekt med tanke på att det äntligen är jobb imorgon igen. Väntade i alla fall på att Thomas skulle vakna så att vi kunde käka Sultans-frukost innan vi skulle laga Yngve (min bil). Jag käkade en bit smörgårstårta til frukost och drack hallonte - mycket gott. Sedan åkte vi till Biltema för att köpa lite delar.
 
Vi började med att byta regplåtarna, det finns inte så mycket som är fulare än regplåtar med skattemärken. Nu har i alla fall Yngve nya fina att visa upp för fartkamererna ;)
 
Innan:
Efter:
Det gör så mycket!
 
Sedan var det dags att leta reda på felet som gjorde Yngve mycket svårsvängd åt vänster samt som fick antisladdlampan att lysa. Vi bytte ABS-kransen och drivknutsdamasken (den gamla var trasig). Nu går det lätt att svänga, men antisladsystemet låter och bråkar, men med det urkopplat går det riktigt bra ;)
 
 
Thomas monterade även fast mina torkarblad, jag hade ju liksom bara "hängt" dit dem lite löst. Det funkade jättebra så länge man inte körde på full fart ;)
 
Nu ska jag googla vad felet på Yngves antisladd kan vara!
 

Lördag

Idag vid lunch masade jag mig ur min väldigt sköna pyjamas för att klä på mig för att gå ner på stan. Mitt mål var massa nya kläder. Jag kom hem med en nagelpenna. Hittade inte ett enda plagg som var värt att prova - än mindre att köpa. Mycket besviken. Men jag hittade Sofi och en skitsnygg lampa till hennes kök!

Sedan gick jag hem och vilade mig. Hade även sönder mina jeansleggings så jag var tvungen att beställa två par nya, de är ju så bra att ha under thermobyxorna! 

När jag hade vilat mig klart gick Sofi och jag och köpte sushi till frukostlunchkvällsmat. Hämtade även upp en pizza till Thomas som vi levererade. Nu har jag ätit upp min sushi och landat framför sista säsongen av Prison Break.

 Dags att boka klipptid igen...

Matlust

Igår köpte jag ju grillad kyckling som jag längtat efter, käkade lite av den på kvällen men tyckte att lukten var vidrig. Det var inget fel på själva kycklingen. Imorse var jag tvungen att gå ut med soporna och slänga nästan hela kycklingen - stod verkligen inte ut med lukten! Frågan är om jag någonsin kan äta grillad kyckling igen. 

Idag var jag sugen på tacos så jag tog mig faktiskt hela vägen till Konsum,  handlade och gick hem igen - utan att vilja svimma och svettas så mycket!

Nu har jag ätit tacosen och det smakade faktiskt riktigt bra! Kanske är matlusten på väg tillbaka? Man kan ju inte leva på Piggelin...


Lyckades även dammsuga här hemma idag med. Jag skulle ju ha städat förra helgen (hade ju liksom inte dammsugit sen jul), men blev ju då däckad istället. Men idag fick alla dammråttorna åka dammsugare.

Nu har jag två dagar till på mig att samla krafter innan det är dags att jobba igen. 

Trevlig helg allesammans!