Tisdag

Imorse var det dags att skrapa rutorna igen. Och snorkallt var det! Jag var smart och kollade på termometern innan jag gick ut och såg att det var runt nollan så jag tog faktiskt min vinterjacka igen, smart imorse men fan vad varmt det var på eftermiddagen! Halt var det imorse med, det är bra med Facebook, där får man reda på om det är halt, snö eller något annat innan man ens har gått upp ;)
 
Nu har mamma och jag varit ute och gått och jag har ätit havregrynsgröt till kvällsmat. Ska leta fram mina påskkläder för imorgon är det den årliga Påskparaden!

Regnig promenad

Idag har jag varit ute på gården i regnet med min nya jobbarjacka (Ja! Vi har äntligen fått jobbarkläder!), och om det inte vore nog med regn där så tog mamma och jag en dryg timmes promenad när jag kom hem. Hittade ett par gamla vindbyxor och min vindjacka och det funkade rätt bra, blev lite blöt på låren och i armvecken (!) bara, men det var kallt och regnet riktigt slog i ansiktet. När jag kom hem blev det en varm dusch. Nu har jag gjort varma mackor och ska krypa ner i sängen och käka.
 
Karrimor is tha shit!

Känn ingen sorg

Det blev en heldag med regn, men sen så (nu borde alla Katrineholmare tacka mig) bestämde jag mig för att strunta i promenad/löprunda och ställa mig på crosstrainern istället, och då kom solen fram! Hade jag gått ut hade det regnat fortfarande ;)

Idag blev det lunch/middag på Max, deras lyxshake är ju värd att dö lite för! Käkade Chili Cheesetops med :) Mycket gott och helt klart värt milen på crossen sen.
 
Idag trampade jag till Känn ingen sorg. Första gången jag såg den tyckte jag den var superdålig. Andra gången var den okey. Nu har jag sett den många gånger på CMore och jag älskar den! Skulle kunna se slutet hundra gånger, så vackert! Men man måste gilla Håkan, annars är det liksom kört!
 
Nu ska jag duscha och sedan fortsätter jag kvällen med Änglagård :)