Måndag - Slutet på mars

Idag är det sista dagen på mars, lite kall och mulet, så som mars ska vara. Men imorgon är det april, då ska solen stråla och knopparna blomma ;) Det blev en lite kortare dag för mig idag, valde att lägga min planering imorgon eftermiddag istället så jag ändå har ett hål på en och en halv timme innan mötet.
 
Egentligen borde jag ta en promenad, men jag har lite ont i huvudet så jag ska lägga mig och vila lite, sen kanske jag har mer lust att gå en sväng :)
 
 

Min söndag

Min söndag började med en långpromenad med en kissnödig jycke som behövde sträcka lite på benen. När vi kom tillbaka hem borstade jag bort lite päls i solen, Enzo gillade nog det, han låg helt på sidan och sov ♥ Det blev en hel 10 litershink full med hår. Sedan efterlyste vi hans husse så att han fick åka hem.

Efter det åkte Thomas och jag till stan och veckohandlade, så nu har vi mat till nästan två veckor hemma, väldigt skönt! Nissarna fick komma ut en stund också. Medan de var ute så passade vi på att städa hela uteförrådet. Det var tokmycket saker där så man kunde inte komma in.Nu är allt gammalt (de tidigare husägarna hade lämnat en hel del skrot) kastat på släpkärran för att fraktas till tippen och vi vet exakt vad vi har i förrådet, och vart! Mycket skönt! Nästa projekt blir grillplatsen eller komposthörnan.

Välkomna till bords :)

Ikväll blir det grillat på altanen ♡