Städning, lasagne och bad

Idag har vi varit riktigt duktiga. Hela lägenheten är nystädad, lasagnen är snart i ugnen och badet väntar. En riktigt skön söndag som har varit en timme längre än vanligt. Efter badet blir det mat och kanske lite film, har ju några avsnitt av Mordkommissionen kvar :) Ställde förresten in alla filmer på rätt plats förut, det är dags att skaffa en hylla till!

Ne, nu ska jag spola i badkaret!

Rubensson <3

Helg

Ja, det har varit helg, och snart är den över, igen... Börjar veckan med planeringsdag.

Igår blev det en heldag i stallet. Anton är inte alls pigg. Han har varit lite stel sen i tisdags, men igår hade han feber så jag ringde veterinären. Lindersson kom ut och tittade på honom och vi konstaterade att det antagligen är början till fång. en mycket märklig tid att få fång på! Men så var det i alla fall. Så nu ska ha äta Fenylbutazon i 11 dagar och se om han blir bättre. Min lille pojke.

 

Idag ska älsklingen och jag försöka ge oss på att städa. Det ser förjävligt ut överallt, men känner mig inte särskilt motiverad, men det är ju skönt när det blir färdigt!

Löksås och kortare naglar

Äntligen är naglarna lite kortare så att man kan börja blogg igen, det är underbart! Igår blev det lite vit/silvriga naglar, rätt okey, men jag längtar till julens röda :)

Idag har jag varit och fikat med min halvbror Micke och hans fru. Det var riktigt trevligt. Jag ska ha träffat honom förut i mitt liv, men det minns jag inte så det måste ha varit länge sen!

Nu är det dags för fredagsmys. Det blir lite fläsk, löksås och potatis. Det var jättebilligt godis på Willys så jag köpte massor som jag ska moffa sen.

People spend a lifetime this way
And that's how they stay
What a shame
Words come easy, when they're true

Shame - Robbie Williams