Vår i luften!

Idag var det äntligen plusgrader, snöfria vägar och sol! Jag passade på att ha årspremiär för min skinnjacka när jag var nere på stan förut, det gick jättebra!
 
 
Jag fyndade två tröjor på HM, lite balsam och ett par bitar sushi. Sen gick jag hem och rev ner ljusslingorna från balkongen och slängde upp granen på vinden igen. Längtar tills jag kan plantera lite blommor och dricka årets första kopp kaffe på min balkong. Mamma var snäll och köpte filtar till mig idag så jag slipper frysa där ute i alla fall :) Efter det läste jag en stund och somnade.
 
Tack till alla er som har gratulerat mig på namnsdagen idag! Jag är verkligen omgiven av underbara och omtänksamma personer. Ni betyder så mycket för mig <3

Lördag

Igår somnade jag redan vid elva, mitt i ett avsnitt av Rederiet. Det resulterade i att jag vaknade vid nio imorse och lände mig redo att gå upp. Så jag gjode mig en gröttallrik och åt och läste en stund. Vid tio gav jag mig ut på dagens runda. Det blev min vanliga 5-km-runda, och nytt rekord igen! Jag slog mitt gamla med en halv minut! Jag är fantastisk ;)
 
 
Nu har jag duschat och ska fixa ordning mig och gå ner på stan en sväng. Måste fylla på balsamförrådet och klädställningarna :) Dessutom ska jag unna min sushi (och kanske en semla) idag, för det är min namnsdag :)
 

Klippning, tulpaner och Let's Dance

Idag var det dags att klippa mig. Klipper mig två gånger om året, skulle behöva göra det oftare, men jag glömmer alltid bort det. Nu hade hade jag i alla fall bokat en tid. Carro är superduktig och jag blir alltid nöjd.

Före och efter 

Det blev några centimeter som rök, men nu känns håret friskt och tjockt igen. 

Efter det åkte jag upp och handlade lite. Köpte 21 vita tulpaner, finns det något vårigare än tulpaner och påskliljor?

Nu har jag städat lite här hemma samtidigt som jag kollar på Let's Dance.