Perfekt helg

Jag har verkligen haft en perfekt helg! Efter att ha börjat helgen med en löprunda (mer om det i föregående inlägg) så gick Thomas och jag till Espresso House och käkade frukost. Det blåste lite men eftersom Tira var med så satt vi ute i alla fall. Jag drack min första chai latte på ett halv år och käkade deras Chicken Hickory Bagel.
 
Sedan gick vi hem, tvättade, rastade Elins hundar, tog en kort promenad och kollade på 13 reasons why och käkade kvällsmat. Alldeles lagom för en lördag!
 
 
Idag började Tira och jag dagen med en promenad på 6 km. Tycker att det är skönt att gå på morgonen när solen lyser, luften är fortfarande krispig och det inte är så många ute.
 
Vid lunch köpte Thomas och jag med oss lunch och åkte ut i skogen med Tira och käkade där - supermysigt!
 
 
Sedan gick vi på svampjakt, vi hittade ca 20 kantareller och Tira skuttade med oss i sin reflexväst (det är lättare att se var hon är när hon har den). Plötsligt skrek Tira till, det satt en geting på henne som hon antagligen blivit stucken av. Tira fick åka arm en stund och bli tröstad innan hon kunde tänka sig gå ner igen.
 
 
Det har verkligen varit en perfekt helg, så här vill jag alltid ha det (minus getingstick förstås!).

Första arbetsveckan

Nu är den första veckan för den här terminen avklarad, den har gått väldigt fort! Jag har varit relativt pigg på mornarna, men har somnat gott vid 22.30 på kvällarna - superskönt! Har tagit det lite lugnt med träningen den här veckan då jag vet att kroppen brukar svara med en förkylning första veckan på terminen, men hittills känns det lugnt.Tira och jag har tagit promenader med Thomas nästan varje dag.
 
 
Imorse fick jag dock feeling och sprang en runda på 5 km med Tira. Efter 4,5 km sprang hon om mig och tyckte att vi skulle öka farten lite - kan den hunden aldrig bli lite trött i benen? Det är nästan två veckor sedan vi sprang sist men det gick bra! Det är ju bättre temperatur att spring i nu än det har varit på länge. Imorse var det bara tretton grader så det fick bli både långärmat och tights.
 
 
Nu ska jag duscha och sedan äta frukost nummer två.

Första jobbdagen

Idag var det höstens första jobbdag. Somnade tidigt igår och vaknade av mig själv 15 min innan klockan ringde. Vi hade kompetensutvecklingsdag idag så på morgonen hade vi möte innan vi åkte ut till Bie och började i ordningställa våra nya avdelningar efter flytten. Har sjukt ont i ryggen nu.

Efter jobbet blev det en promenad med Tira och Thomas. Det är verkligen perfekt väder idag! Fick köra på shorts och stickad tröja i morse när det bara var +11° och framåt dagen blev det runt +20°, perfekt!


Nu ska jag fixa lite kvällsmat och matlåda till imorgon. Det känns skönt att vara igång och jobba igen!