Måndag

Idag var det en sån där solig dag igen, man blir så glad och pigg av det, perfekt bonusdag i år :) Efter jobbet åkte Thomas och jag till Norrköping i ett ärende. Yngve fick äran att skjutsa oss så nu har vi med varit med och bidragit till insamlingen :) På vägen hem stannade vi och käkade på Max, alldeles lagom jobbigt att laga kvällsmat ikväll. 
 
 
Nu ska jag dricka en kopp te och lägga mig i sängen och läsa lite. Imorgon är det tisdag och jag tänkte spendera natten tills dess sovandes för en gångs skull!

Namnsdagskaffe och storhandling

Imorse skuttade Sofi och jag ner på stan igen. Eller skuttade och skuttade... Jag har enorm träningsvärk i mina lår, och jag tror inte Sofi hade tinat riktigt sen igår, så vi hasade kanske lite mer än skuttade. När vi nästan var framme vid Åhléns kom vi på att de inte öppnar förrän 12 på söndagar... Fast det var bra, då hann vi dricka namnsdagskaffe på Espresso House. Den här gången tog jag en Belgisk mocca latte. Den smakade mörk choklad och sen var det chokladgrädde och chokladbitar på - man har ju bara namnsdag ett par gånger om året ;)
 
 
Sedan tog vi Yngve och åkte upp och storhandlade. Nu har jag mat till en vecka och sköljmedel så att jag kan ägna eftermiddagen åt att tvätta. Om någon timme ska mamma och jag ut på promenad med, hoppas lårmusklerna blir gladare av det :) Men först måste jag dammsuga...

Min lördag

Efter löprundan imorse blev det frukost med Thomas på stan innan han åkte på Swap Meet och jag gick runt en sväng på stan. Jag hittade ett nytt snyggt nagellack (mycket likt Depends 437) från Essie, det hette Eternal optimist" och är i den där smutsrosa färgen som jag älskar.
 
 
Jag köpte även en nagellacksremover och en face moisture till Thomas. Sedan drack Sofi och jag kaffe på Espresso House, mycket gott kaffe! Sedan ville hon också ner på stan så det blev en sväng till.
 
Nu har jag skjutsat Thomas till Sebbe och ska äta lite kvällsmat innan Sofi och jag ska till Safiren :P