Långhelg

Nu provar vi att ha långhelg igen :) Jobbade länge idag och efter det åkte jag upp till Maxi och handlade lite gott, sedan hade jag tänkt att käka sushi till kvällsmat, men de hade stängt idag och hela helgen :( Det fick bli Polly Rocks till kvällsmat istället. Är sugen på att åka till E-tuna på sushibuffé :P
 
Funderade på att åka till Bie och kolla på brasan, men det blåser och är rätt mörkt ute så jag tror jag hoppar det och myser ner mig i sängen istället med godis och Rederiet.
 
 

Valborg

Idag är det sista dagen med jobb för den här veckan, jag börjar den med sovmorgon! Såg nyss vädret och det verkar inte som om regnet kommer kommer förrän i natt, har jag någonsin upplevt en valborg utan regn? Det här ju liksom till!
 
Igårkväll började min hyresvärd att isolera väggarna mellan min lägenhet och grannens, nu ska det förhoppningsvis inte höras vad de pratar om därinne. Ska förresten få en ny granne där, hoppas att det är en tyst en :)
 
Nu ska jag hoppa i kläderna och åka mot jobbet. Ha en underbar valborg allesammans!
 
 

Onsdag

Den här dagen har krävt mycket hjärnverksamhet så framåt lunch hade jag huvudvärk, det hänger kvar lite än men jag hoppas att den går över snart. När jag kom hem höll de på att lyfta upp alla fönster på balkongerna. tegelstaden Bygg hade parkerat på min hyrda parkering, de kanske inte vet skillnaden... Ne, jag är inte bitter! Nu har jag i alla fall fönstrena på balkongen, och jag hoppas att de pluttar i den snabbt som sjutton imorgon, annars ska jag och Nissarna ha långhelg utan balkong och det vet jag inte riktigt om jag gillar.
 
 
Jag var nere på stan en sväng när jag om hem. Hittade ingenting att köpa, inte ens att prova, det är verkligen inte likt mig! Förhoppningsvis kommer min beställning från HM imorgon!