Så lite som möjligt

Igår passade jag på att dricka upp mina sista cider i kylskåpet, bästföredatumet närmade sig. Det betydde att jag drack en julcider som smakade kanel, ingefära och nejlika, den var god och hade säkert varit ännu godare vintertid :P Sedan fick jag smaka en solöl, snacka om kontraster :)


Idag har jag verkligen gjort så lite som möjligt. Låg i sängen till strax efter 12. Sedan tvättade jag tre maskiner medan jag kollade på sista avsnitten av Rederiet. När de var slut handlade jag lite, läste och sov i två timmar. Nu har jag käkat pizza och försöker ladda om för en ny jobbvecka. Det har verkligen varit skönt med långhelg, det borde jag unna mig oftare! 

Sorgens dag

Idag tittade jag på det sista avsnittet av Rederiet, så nu är alla 318 avklarade. Nu måste jag gå vidare med mitt liv, kanske finna en annan serie, men det blir svårt! Tack Rederiet för att ni har hållt mig sällskap under vintern/våren ;)
 
 

Bara regn hos mig

Fy sjutton vad det rengar idag! Lill-Sis och jag har varit runt lite i affärer och kollat på golv, färg och andra bra-att-ha-saker. Hittade en rolig skylt på Colorama:
 
 
Sedan passade vi på att klippa klorna på Nissarna igen, det gick riktigt bra! Zero lär inte vilja prata med mig på ett par dagar, men Doris kan man muta med godis :)