Torsdag (31 oktober)

Sista dagen i oktober, både månaden och den här veckan har gått rasande fort! Om två månader är det ett nytt år.
 
Vi jobbar på med vårt sovrum, igår blev det ett litet brejk då vi åkt till Linköping och köpte en släpkärra. Man kan inte bo i hus utan släpkärra, vi har provat i två år. Vi köpte en som hade kåpa, väldigt bra om man vill köra möbler, gips eller något sånt, även skönt att inte behöva spänna fast sakerna när man ska till tippen.
 
Snart ska jag i alla fall åka och jobba lite, sen ikväll ska det slipas och spacklas för fulla muggar. Den nya inredningen är skickad och sängen kommer på tisdag.
 
 

Släpkärra

När ni läser det här inlägget så är Thomas och jag på väg till Linköping för att köpa en släpkärra, i alla fall om det går som vi har tänkt det!
 
 

Onsdag (30 oktober)

Herregud, snart har hela oktober också gått och det är snart dags att börja köpa julklappar. Jag har handlat lite julpynt och sedan hittade jag jättefina julgardiner till sovrummet på Rusta. Förra året hade vi ju "bara" svarta hissgardiner eftersom jag har lite problem med rosa väggar och röda gardiner... Men till den här julen är ju (förhoppningsvis) alla rosa väggar borta och jag har en anledning att köpa nya gardiner :)