Söndag

Idag är det riktigt fint väder ute och vi borde ta tag i poolrivningen, äppelplockning och gräsklippning. Men istället kollar vi på dåliga komediserier och letar bil till Thomas, han sålde sin volvo igår.
 
Jag hittade en sån fin (och passande) emaljtavla igår när jag googlade runt lite :
 
 

Tapeter

Igår var det dags att välja tapeter till köket och sovrummet i lägenheten. Det var inte mycket att välja mellan, men jag hittade den här till köket:
 
 
I vanliga fall hade jag inte valt någon med så mycket mönster, men eftersom det endast är tapet på en vägg (typ 4 våder) och det här mönstret bara glänser lite snyggt vid ett visst ljus så jag tror att det kommer bli supersnyggt!
 
Till sovrummet ville jag ha något ljust, gärna i grå nyans. Hittade en vit tapet med smala silverstreck på som skulle passa ganska bra:
 
 
Nu är det bara resten av inredningen att fundera över :)

Kontraktet påskrivet

Nu har jag skrivit på kontraktet på min lägenhet på en Annan Bieväg och flyttar in senast 1/11. Jag fick välja nya tapeter till sovrummet och köket, sedan blir det helt nytt kök (golv och allt), vardagsrummet målas nog vitt, nytt golv i hallen (samt kanske nya tapeter). Lite senare ska även toaletten helrenoveras och alla fönster bytas. Dessutom har jag en suverän hyresvärd, det kunde inte bli bättre!
 
Idag efter kontraktsskrivandet mätte Elin och jag hela lägenheten så jag kan börja fundera på möbler. Fick även se vindsförrådet som var enormt, källarförrådet som var som ett vanligt och alla andra gemensamma utrymmen. Tack för att du följde med mig, snälla LillSis <3
 
Mitt största problem just nu? Inga av mina gardiner kommer att passa!