Naked Lips - Havtorn

I månadens Glossybox fick jag prova ett nytt läppbalsam från Naked Lips och blev helt kär! Jag har provat många lipsyler/läppbalsam och inte hittat något som passar mig perfekt förens nu! Läpparna blir jättemjuka på en gång och det håller länge. Jag fick läppbalsamet med havtorn som luktar lite för mycket apelsin för min smak, men lukten försvinner snabbt så det är okey ändå. Jag kommer att köpa flera olika färger/dofter och hoppas att de är lika bra som det jag fick i Glossyboxen!
 
 

Första jobbardagen

Idag jobbade jag min första dag efter nästan två veckors semester, och det kändes faktiskt helt okey! Jag och min blivande höstkollega har fixat på vår avdelning hela dagen för att få i ordning inför terminstarten, superkul!
 
Imorgon har jag sovmorgon till 9.45, det känns också helt okey :)  Annars händer det inte så mycket nytt, jag ska mysa ner mig i soffan en stund och läsa klart min bok.
 
 

Söndag

Vi har haft en riktig slö dag idag, vi måste ju ladda inför jobb imorgon :) Jag jobbar i tre veckor nu och sen är jag ledig i fyra. Men vi har fått lite gjort i alla fall! Vi har fikat med Thomas brors familj. Poolen är nu färdigfylld för tredje gången, den är fortfarande lite sned, vi får se hur den ser ut om en vecka. Släpkärran är tömd på det sista gruset och Thomas tvättade ur den. Kaninerna har fått städat, halmen var väldigt hårig så nu kör vi på spån ett tag, behöver köpa lite mer bara så blir det nog perfekt.