Fika och garderobsknoppar

Idag var Mallan och Petra med barn här och fikade på eftermiddagen. Jag hade gjort en jordgubbs- och rabarberpaj (skäms för att säga det, men det är första pajen jag gjort den här sommaren, brukar liksom ha avverkat ett tiotal i alla fall).
 
 
Fick en fin blomma av Mallan som nu får pryda köksbordet istället för de nästan utblommade nejlikorna:
 
 
Nu på kvällskvisten så har jag roat mig med att byta ut alla garderobsknoppar från fula, vita i sprucken plast till hjärtan.
 
 
Nu ska jag koka potatis och käka lite sill till Sunes sommar! Tack för idag tjejer <3
 

En annan Bieväg - Vardagsrummet

När jag var och kollade på lägenheten så hade den dåvarande hyresgästen vardagsrummet som sovrum, fattade inte riktigt varför, men så var det. Då såg det ut såhär:
 
 
Innan jag flyttade in så slipades golvet och alla väggarna målades vita. Nu ser det ut såhär:
 
 
Det är väl det rummet som det är minst skillnad på i lägenheten.

Promenad

Idag gick jag min första promenad på en dryg månad! Snacka om att ha haft semeser från allt! Men idag hade jag lånat Tira och det var fint väder. Solen lyste den hela första kilometern, sedan spöregnade det i fyra kilometer. Det rann sådant i ansiktet så att jag inte såg något och Tira sprang blundandes bredvid och tyckte att hon hade världens sämsta moster (hon blänger fortfarande på mig).
 
 
Fördelen? Vi hade all rätt i världen att mysa i soffan med fleecefilten när vi kom hem. Tira-stackarn skakade så jag tänkte micra henne en stund.
 
Tagen en dryg timme innan vi gick - kände mig betydligt fräschare här :)