Onsdag

Den här veckan har bara svischat förbi!
I måndags jobbade jag hela dagen, hade möte och slutade sedan. Det blev en promenad och sen var det plötsligt kväll. Igår jobbade jag 12 timmar och det var kväll redan innan jag kom hem.
Idag slutade jag tidigt, tog en promenad med Thomas och Tira innan det blev mörkt.
Tira har äntligen börjat acceptera sin overall från Liten Tass (med det menas att hon både travar och galopperar i den samt har svans och öron uppåt), men älska den kommer hon nog aldrig :)
Imorgon är det en til lång dag (7.00-18.00) då jag har SPSM-möte på kvällen. Men på fredag, då slutar jag tidigt!
I helgen tänkte jag fota här hemma och sedan klä min lilla gran som jag köpte till sovrummet förra året, problemet är bara att jag inte vet var jag har gjort av den...
 
 

Första advent

Imorse firade vi in första advent med saffranspannkaka och levande ljus.
 
 
Efter frukosten gick Tira och jag en lite promenad i blåsten, det var mest kallt. Sedan gick Sofi och jag ner på stan och spanade in julskyltningen. Jag blev kär i en glöggkanna med värmare under från Sagaform, men ska klura på den en stund...
 
På eftermiddagen var vi bjuda på adventsfika hemma hos Petra. Det var supermysigt och gott! Vi är verkligen ett toppengäng <3
 
Tira försökte bli kompis med katten Elsa, Elsa tyckte mest att Tira var läskig och slog henne med tassen. Då bytte Tira till Minna istället som "gav" henne en halv Piggelin :)
 

Torsdag

Den senaste veckan har bloggen fått stå tillbaka för att jag ska hinna med att plugga, allt annat och livet. Å andra sidan har det varit skönt med en liten bloggpaus, har bloggat varje dag sedan 2002 (14 år!!!). Men nu är jag här igen!
 
Som vanligt innan jul (och sommar) är det mycket papperjobb som ska göras på jobbet, det är sista utbildningstillfället i Pedagogisk Dokumentation imorgon och två tillfällen kvar med SPSM, sen kan jag ta jul!
 
Idag var jag och mamma uppe på vinden och hämtade mina adventssaker så att jag kan börja piffa imorgon - måste ju vara redo när adventet kommer :)
 
Det här inlägget får bli ett startkskott för helgens adventinlägg.