Fullt upp hela dagen

Idag började jag dagen med lite jobb innan jag lunchade med Thomas och Tira. Efter lunch åkte mamma, Carro och jag till Fabriken och handlade lite. Jag hittade två träningströjor, ett par typ byxor, en present till Thomas, en bricka, två porslinsskålar och ett underlägg till Tira.
 
 
Sedan rejsade vi hemåt och stannade till i Skebokvarn och fikade på ett ställe som hade hembakat fikabröd och egengjord cider. jag åt en ananaspaj.
 
 
När vi kom tilbaka till stan igen så hämtade jag Tira och bytte om innan det var dags för Onsdagsfröjd i Stadsparken. Vi tog med oss mat från Asiatiska Köket den här gången. Det var mycket mer folk idag än förra veckan och det var massor med bra låtar som vi kunde. Tira tyckte mest det var kallt, men hon åt faktiskt upp nästan all sin mat jag hade tagit med mig.
 
 
När vägen hem hittade vi en Guldkärra #guldkärran8 som vi släpade med oss till Norr och ställde utanför Espresso House.
 
 
 
 
 

Klipp klipp

Idag hade jag bokat in en klipptid, den första sedan september så det var verkligen välbehövligt!
Före:
Slitna toppar varav hälften hade gått av
(Färgåtergivningen på bloggen är kass)
 
Efter:
Fina jämna toppar och ca 7 cm kortare
 
Carro lockade håret <3
 
Är som vanligt supernöjd och det är så skönt att få bort alla de slitna topparna. Håret känns levande och frisk igen.
 
Nu har jag hämtat hem Tira och jag har käkat Dafgårds köttbullar och Tira åt sin mat med en äggula på :)
 
Imorgon slutar både mamma och jag tidigt så då ska vi åka till Fabriken och se om de har något roligt och imorgonkväll är det allsång igen!
 

Måndag

Idag är det tre veckor kvar att jobba innan jag får gå på semester. Jag skulle ha varit ledig vecka 28 med, men någon måste ju jobba :D Jag får i alla fall ledigt i fyra veckor den här sommaren - lite skillnad från förra sommaren då jag var ledig två veckor.
 
Passade på att fylla på kylskåpet efter jobbet, det blev mest jordgubbar :)
 
 
Sedan var jag vuxen och kalkade av Tassimon hemma och imorgon ska jag kalka av Tassimon på jobbet. Efter det tog mamma, Tira och jag en promenad. När vi kom hem var det fortfarande varmt så det blev kvällsmat på balkongen innan Skrik-Lotta började gapa i årets Allsång.