Fredag (31 januari)

Imorse var det någon sorts regn/snö/hagel-blandning när jag åkte till jobbet, det frös i alla fall till ordentligt på vindrutan under vägen, men med mycket spolarvätska så gick även det att lösa :) Det var värre att få bort all fryst spolarvätska från vindrutan nu när jag skulle hem :/
 
Jag är hemma och vänder en sväng nu, sedan ska jag över till Petra på en fika. Idag har jag även gjort ett tappert försök att bjuda ut min man på middag ikväll (lite vardagsromantik sådär), men fick bara till svar "Tycker du?" Eh, nä. jag bara frågade för att du skulle säga ja och sedan jag säga nej. Tokstolle!
 
 

God morgon (30 januari)

Ska det aldrig sluta snöa? Först längtar man massor efter snö och sen när den väl kommer så slutar det aldrig att komma mera. I natt har det kommit lite till och under morgondagen ska det nästan vara snöstorm, spännande!
 
Idag är det som vanligt jobb, men först lite frukost!

Glossybox

Idag kom den nya Glossyboxen, alltid lika roligt att få lite presenter en vanlig vardag (även om man har betalat den själv). Den här gången innehöll den bland annat en tandkräm, ögonbrynsfixering, olja till håret och en ansiktskräm. Eftersom att jag inte hämtade posten igår så var alla produkter lite kalla/frysta så jag måste tina dem innan jag kan prova.