Pranks och ingenting

Idag har jag gjort absolut ingenting. Tira och jag har legat i soffan och kollat på pranks med Jocke och Jonna hela dagen så nu kan vi massor med hyss ;) Vi har gått några korta promenader och ätit onyttigt. Sofi kom förbi med en bädd till Tira som hennes katter inte använder, men Tira verkar gilla den!
 
 
Vid sextiden gick vi och mötte Thomas vid kryssningsbussen, sen följde vi med honom hem en stund tills han slocknade. Nu har Tira och jag käkat kvällsmat, städat åt Nissarna och vattnat blommorna i alla fall.
 
 

Kryssning och Ingvaldstorp

Idag började vi dagen med att åka till Julita och hämta Johan eftersom att de skulle iväg på kryssning. Thomas har låtit trycka upp t-shirtar till alla som skulle med på kryssningen;
 
Sedan gick Tira och jag hem i regnet och käkade frukost. Efter det gick Sofi och jag till Espresso House och drack kaffe innan vi åkte till Ingvaldstorp. För första gången hittade jag nästan ingenting på Ingvaldstorp som jag ville ha, men till sist blev det ett bollkryss;
 
Vid Ingvaldstorp ligger det även en häst-, hund- och kattaffär som vi besökte idag. Sofi och jag höll nästan på att köpa varsin häst på kuppen eftersom de hade så mycket fina tillbehör. Men tiöllsist kom vi ut utan häst men med leksaker till våra djur vi redan äger. Tira fick en Roland. Roland är en gul lång sak med snett leende och pip i huvudet och fötterna.
 
Sedan blev det en promenad i regnet. Fattar inte varför det alltid ska regna när vi ska promenera eller dricka kaffe, taskig tajming!
 
Nu ska jag tina räkor som jag tänkte äta till kvällsmat. Tira ska också få lite kvällsmat, hon ville inte äta någon frukost idag, antagligen för att det inte var som det brukade vara så hon är säkert hungrig nu.
 
Förresten, jag tittade tilbaka på "Den här dagen" på Facebook och idag för ett år sedan var Tira och jag också ute och gick i regnet, hon var inte särskilt lycklig på mig då heller.
 
För två år sedan var Tira och Puma hos mig och Thomas medan Elin var på semester och nu bor hon hos mig på heltid <3
 

Bädd, tvätt, pizza och klor

Idag är det en sån där dag då jag har fått massor gjort. Jag började dagen med en promenad för att köpa frukost som jag sedan åt upp på balkongen. Efter det så hade jag tvättid så jag letade ihop fyra maskiner. När de första var startade hämtade jag Thomas som var vid verkstaden och vi åkte till Biltema och köpte en bädd till Tira. Tira kan/vill/tänker ju inte hoppa upp i sängen och i vardagsrummet vill hon inte vara och ligga i soffan eftersom Nissarna är där, det gör att hon oftast sover i mitt knä eller på en av fällarna på golvet. Men idag köpte jag en bädd till henne, och hon älskar den!
 
 
På vägen hem från Biltema stannade vi på Barken och beställde pizza och handlade lite på Maxi. När vi kom hem käkade vi pizza efter att ha fixat med tvätten. Sedan busade Thomas och Tira en lång stund :) Efter det kom Elin och klippte klorna på både Nissarna och Tira.
 
Nu har jag tvättat färdigt, städat balkongen, bäddat sängen med rna lakan, gått promenad och ätit kvällsmat. Ska städa lite mer och sedan duscha, håret är i starkt behov av tvätt.