Tisdag

Imorse lämnade jag Tira hos Thomas så hon kunde hålla honom sällskap fram tills Elin hämtade henne. Det är guld värt att ha människor  som ställer upp och hjälper till ♡

Idag körde vi på en långdag när det ändå var sol :) Vi hade planering ute hela förmiddagen och jag brände mig trots att jag smörjt in mig med solskydd.

Till kvällsmat provade jag den nya kvargen med smak av vit choklad, pluttade även ner några svenska jordgubbar, inget av det smakade särskilt mycket.


Nu ska jag smörja in mig med aftersun och kolla på OITNB.


Barken och laddare

Idag blev det lunch på Barken med Thomas och Thorsten. Tira och jag gick dit och hem - äntligen är det sommarväder igen!


På eftermiddagen hade jag möte och sedan slutade jag. Vid fem blev det en promenad med mamma. Det var varmt med blåste lite så det var rätt behagligt. 

Imorse var jag tvungen att hetsbeställa en ny laddare till min telefon, min gamla hade blivit avskavd på något konstigt sätt.

Den cykel som jag tänkt köpa finns äntligen i lager igen! Men jag vet inte om jag ska köpa en nu eller när jag fått skattepengarna... fast det kanske är bäst att passa på...

Backe och handling

Idag klev vi inte upp på riktigt förrän vid lunch :) Vi började dagen med tvättid - jycken fäller tydligen väldigt mycket om man tittar nära på lakanen :) Sedan åkte vi och tankade och veckohandlade eftersom det ändå regnade.


När vi kom hem och hade fixat med den sista maskinen tvätt kom äntligen solen fram och vi gav oss ut på dagens 6 km.


De hade huggit ur massor runt spåret och gör sönder underlaget så det var ganska blött och geggigt de första två kilometrarna. Dessutom råkade vi komma till den här backen från fel håll *pust*

Nu har jag lagat mat (!), duschat, bäddat rent i sängen, målat naglarna och utfodrat alla sambosar, dags för några avsnitt av OITNB.

Och grattis världens bästa mamma på Mors dag ♡♡♡