Min lördag

Efter frukosten gav sig Sofi och jag oss ut i skogen med hennes hundar. Vi gick 6.5 km och körde även lite löpning i backe ;) Nu tre timmar senare är höften lite stel/öm, men helt klart bättre än förut! 

Sedan gick jag ner på stan och köpte ett nytt nagellack och aceton. På vägen hem stannade jag och hälsade på Thomas. 

Framåt slutet av eftermiddagen bar det av till kyrkogården för att tända ljus för alla saknade.


Det är verkligen fint och fridfullt med alla ljus!

Nu ska vi käka kvällsmat! 

Frukost

För första gången sen jag flyttade till lägenheten så sitter jag vid köksbordet och äter frukost. I vanliga fall äter jag alltid i sängen när jag är själv. Men imorse dukade jag fint på köksbordet, tände ljusen som stått där i ett år och plockade fram senaste numret av Förskolan. Så nu har jag uppdaterat mig, ätit min frukost och druckit mitt kaffe.


Idag kan det bli en tur till skogen.  Det kan även bli en tur till någon affär.  Och det kan även bli typ ingenting ;) Ett bestämt mål är i alla fall att ta sig till kyrkogården och tända ljus för alla jag saknar ♡

Dags för helg

När jag hade jobbat klart blev det en snabb sväng till Maxi innan jag åkte hem och kontaktade min Kändyfränd så vi kunde gå och köpa fredagens godis. Vi provade att hitta smågodis på Ica Nära, de var en totalt besvikelse. Traskade vidare till Gottoteket, okey utbud, men det mesta var hårt. Så kvällens fynd fick nog bli saftsoppan på Konsum :)
 
Hemma igen så dammsög jag hela lägenheten, fyllde diskmaskinen och duschade. Nu har jag landat framför tvn och tänker inte röra mig så mycket mer idag.
 
På tal om att röra sig, snart vill jag börja träna igen! Höften känns nästan okey så imorgon får det bli en promenad och sen på söndag en tur til gymmet igen!