9 december

Idag köade jag utanför Åhlens strax innan klockan 7.00 för att de hade halva priset på Yankee Candle-ljusen. Jag var inte direkt ensam utanför - folk var som tokiga och nästan sprang in! Jag fick tag på det ljuset jag var där för (det fanns bara två sådana så jag hade riktig tur).
Nu har jag kommit hem efter jobbet, firar helgen lite med Tomteskum (gillar faktiskt den nya smaken väldigt mycket!) och hjortronglögg. I helgen tänkte jag hina plugga SPSM, gå söder ut, klä julgranen och kolla på julfilmer.
På tal om att plugga; igår fick jag första beskedet från högskolan om vårens kurser. Jag ligger som reserv på både. Den första jag sökte var ju Små barns samspel och utveckling och de tog in 71 stycken och jag ligger som reserv 24. Den andra kursen heter Små barns tal och språkutveckling och där fanns det 33 platser och jag ligger som reserv 54. Jag tror inte att jag kommer att komma in på någon av dessa utbildningar/kurser, men man vet aldrig, jag låg som reserv 99 til förskoleprogrammet och kom in :)
#1 - - Fröken Rödlök:

Åh vilken lyckos - vill också shoppa YC till halva priset :D

Svar: Ja, det är nog första gången jag ser det någonstans... Men det fanns bara 4 sorter att välja mellan så det var inte så lyxigt ;)
MLilja