Iste och balansboll

I natt hade jag jättesvårt att somna, låg och kollade på Jönssonligan fram till klockan 2 innan jag äntligen somnade. Vid ett-tiden var jag uppe i klädkammaren och jagade massor med getingar, de har tydligen bo utanför mitt fönster så nu kan jag inte ha något fönster ut mot gatan öppet, det blir väldigt varmt inne trots ac och fläkt.
 
Jag hade i alla fall klockan på sju imorse för att vi skulle hinna ta en promenad innan det blev för varmt, och för att vi hade tvättid. Det blev 5 km i en ganska behaglig tempratur i 10-tempo. Provade att göra fluff till frukost (vispad äggvita och turkisk yoghurt med honung och valnötter på), det var gott tills jag hade ätit ungefär hälften sedan blev det jobbigt med konsestensen.
 
 
 
Thomas och jag på Espresso House och käkade lunch, deras iste Lemon Nice var så sjukt god, det får bli en sådan imorgon med!
 
 
Sedan köpte jag en liten brandsläckare på Kjell och c/o, en ångtvätt, muggar och reflexspray på Rusta och lite mat på Maxi innan vi käkade glass med Elin och Nova. Blev så sugen på iste efter den goda på EH så jag köpte med mig hem, men den var inte alls lika god.
 
 
På eftermiddagen gick jag och hämtade en lykta som jag köp. Tränade lite klicker med Tira, sitt har alltid funkat men att lägga sig ner har inte varit något hit - men idag fixade hon det! Sedan blev det kvällsmat innan vi körde lite balansboll. Jag mutar Tira med mjukost för att hon ska tycka det är roligt. Det märks (och syns även på bilden) att hon är lite svagare i sitt vänstra bakben, hon vinklar gärna ut det och lyfter upp det när det blir jobbigt.