Så mycket energi

Igår var en dålig dag - idag var en bra dag!
Redan imorse kändes dagen mycket bättre. Startade min arbetsdag med medarbetarsamtal och jag har aldrig blivit så peppad och lyft som i år. Kom ut från mötet med en helt annan energi och kände mig plötsligt väldigt bra :) Det senaste året har ju varit väldigt tufft vilket har gjort att jag inte haft samma energi, driv och lust som jag brukar, men chefen fick mig att landa och se allting jag har gjort, inte det som jag inte orkat med. Och när man sammanfattade det sista året så är det inte så konstigt att jag varit trött. Förra våren startade med Qualis-granskning (kvalitetsäkring av vår förskola) vilket vi la all kraft på januari till april. Samtidigt pluggade jag en kurs på halvfart på Umeå unversitet, när den var slut så började hela organisationsarbetet med att slå ihop två arbetslag till ett stort. Sedan kom sommaren. Nu i höst har vi ett nytt arbetslag, jag har gått två kortare utbildningar samt pedagogutbildningen som sträcker sig över ett år. Utöver detta så har jag arbetet heltid i barngrupp. Jag har all rätt att stanna, vila och sedan backa för att ta ny fart. Nu känner jag mig redo igen!
 
Idag blev det ingen promenad då det antingen var blaskigt eller snorhalt ute, det får bli lite vila. Jag lagade äcklig pastasås med kräftor och tvättade håret istället. Tira sover i soffan helt nöjd med att ha retat Fliin hela dagen. Har vi tur är hon i höglöp lagom till helgen så Fliin slipper henne.
 
När jag kom hem hade jag fått Tiras nya almanacka. Jag skriver ju in hennes träning, koständringar, löp, veterinärbesök mm för att hålla lite koll. Den för förra året gick ut i januari så nu börjar vi på en ny. Jag beställer alltid mina almanackor från Personlig Almanacka, där kan man göra dem precis som man vill ha dem.
 
Framsida:
Baksida:
Insida: