Torsdag

Jag har ju alltid tyckt att torsdagen är veckans bästa dag då man har hela helgen framför sig (för mig räknas fredag som helg). Den här torsdagen har jag spenderat framför datorn med diverse skriv- och adminuppgifter, skönt att kunna bocka av nästan hela listan med att-göra-saker.

När jag kom hem så hämtade jag Tira och Puma och tog ut dem på en promenad. Det är superskönt att det är ljust ändå till klockan fem nu! Vi gick nästan 4 kilometer, de är så smidiga att ha med sig!


Jag (och Tira) gillar hennes nya täcke mer och mer! Perfekt för dagens väder. Det är bra när det är ett inbyggt sele så man slipper ha halsband. Köpte ett Back on Track-vintertäcke till Tira igår (ett sånt Puma har på bilden). Hittade en tjej som sålde ett helt nytt på Facebook för 200 kr (det kostar nästan 600 kr nytt) så det var ju dumt att inte slå till :)

Imorgon fyller prinsessan 5 år så jag ska inventera hennes presentpåse och se vad jag har köpt. Tira har i alla fall beställt oxfilé och en promenad till Arver - favoriter båda två.