Det händer saker

1 februari 2018 tog jag tag i mitt liv. Efter att ha levt på en chokladkaka per dag, ingen ork, extremt sockersug och dåliga sömnvanor bokade jag tid med en kostrådgivare. Hon sa egentligen ingenting som jag inte redan visste, men det blev som en kickstart för mig. Jag började äta regelbundet, höll mig till ca 1800 kcal per dag och fortsatte motionera som innan (ca 4-5 km pw/dag). Ganska snabbt försvann sockersuget och jag kände mig aldrig hungrig (eftersom jag började äta regelbundet). Tackvare att jag minskade i vikt och blev piggare av kosten så började jag motionera lite mer, gick lite snabbare, sprang då och då.
 
Idag är det 5,5 månader sedan jag började. Nu orkar jag springa 4 km, jag känner mig starkare, äter bättre och sover nästan varje natt. Jag ligger fortfarande runt 1800 kcal/dag (använder mig av appen FatSecret eftersom jag är så dålig på vad saker innehåller för kalorier), springer 2 gånger/vecka och går pws på 4-6 km de andra dagarna. En del dagar blir det ingen motion alls, men jag längtar nästan alltid efter att ge mig ut.
 
Det är roligt att köpa kläder igen (det blir mest träningskläder), att känna att man orkar trycka ifrån i uppförsbacken, att kroppen känns fräsch och pigg. För ett par veckor sedan drog jag på mig ett par träningstights och upptäcker att de sitter löst - då vet man att det har hänt något!
 
 👈1 februari 2018 ❤ 16 juli 2018 👉