Morgon-pw och OK-stämpel

Igår var vi på musikquizet på O´Learys. Vi lyckades samla ihop 39 poäng, vårt rekord hittills! Kom hem runt tio men somnade inte förrän strax efter tolv, det var så varmt trots fläkt och AC.
 
 
Imorse ringde klockan 6.15 igen och jag morgonrastade Tira och käkade frukost. Det var faktiskt rätt svalt ute så jag öppnade det stora vardagsrumsfönstret helt, det gjorde stor skillnad på tempraturen inomhus! Tira tyckte att det blev kallt så hon bäddade ner sig i sängen igen.
 
Efter frukosten blev det en pw, en av semesterns skönaste! Det blåste lite och var molnigt. 6 km gick vi innan vi var hemma igen. Tira trippade på med sina viktmanschetter. Hon verkar helt opåverkad av värmen - superskönt.
 
 
Nu är vi precis hemkomna från veterinären. Puma skulle dit och göra en hälsoundersökning och Tira fick följa med och visa upp sig efter sin kastrering. Lage tyckte att allt såg bra ut (precis som jag trodde) så hon fick en OK-stämpel. Det är nu nästan precis 2 månader sedan hon kastrerades och såret har gått ihop jättefint!
 
👈24 maj 2018 - 16 juli 2018👉
 
Nu ska jag laga lite lunch innan det är dags att rasta hundar och kanske vila en liten stund.