Semesterrutiner

Efter en veckas semester har jag kommit in i bra rutiner som passar mig och Tira. Jag har klockan på 6.00 varje morgon. De dagar Elvis har varit här har jag gått en promenad med dem på ca 3 km innan frukost eftersom Elvis inte är van att gå så långt, sedan har jag gått hem och ätit frukost tillsammans med Tira innan jag lämnat dem ensamma för att springa eller gå 4-6 km. Om Elvis kommit senare har jag bara rastat Tira och sen har vi ätit frukost tillsammans innan vi gått på en långpromenad - en dag gick vipw innan frukost, men då var benen så trötta :)
 
Idag kom Elvis vid 6.00 så han, Tira och jag gick 3 km innan det blev frukost. Efter att ha vilat en timme så gav jag mig ut på min pw. Det var fortfarande ganska svalt (regnet igår gjorde nog sitt) och jag hade bra fart på mina ben. Jag gick 6 km och låg runt 9:00 min/km vilket är väldigt bra för taxben! Kände mig pigg och stark - jag tror att löpningen och de extra kolhydrater jag ätit sista veckorna har gjort sitt!
 
 
Efter det har mina dagar sett rätt lika ut. Jag käkar mellis vid 9.30 (har fastnat för knäckebröd och Kalles Randia Kaviar med Cream Cheese) och dricker massor med vatten. Jag kollar på Youtube fram till lunch och kanske slumrar en stund. Lagar sedan lite mat, diskar och städar innan det är dags att äta mellis igen och sedan laga kvällsmat. Det här varvar jag med rastningar av hundar, matningar och annat. Framåt kvällen kanske det blir en kortare promenad igen om värmen tillåter - annars handlar det mest om att överleva i värmen och fylla på med vätska.
 
Idag går Thomas också på semester så på måndag drar vi iväg på husvagnssemester!